Meedoen

Het project Young Peacebuilders is voor jongeren van 17 t/m 24 jaar, die actief willen bijdragen aan een mooiere samenleving. Ga jij ‘aan’ bij thema’s als vrede en vrijheid? Wil jij het verschil maken in jouw buurt of lokale community? En heb je zin om samen met andere jongeren je te ontwikkelen door een eigen project te leren organiseren? Doe dan mee met Young Peacebuilders!

“Ik vind het belangrijk dat er een vreedzamere samenleving komt, omdat het voor jongeren belangrijk is voor hun ontwikkeling om in een samenleving op te groeien zonder angst en geweld.”
- Melissa

Waarom deelnemen?

Tijdens de Young Peacebuilders-opleiding leer je veel over jezelf en werk je aan je talenten en persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt de opleiding intensief qua leerproces en persoonlijke confrontatie. Maar wat je leert en meeneemt van de opleiding en de praktijkervaringen is lifechanging, zowel privé als voor je carrière!

Met onze aanpak ontwikkel je belangrijke skills en bewustwording. De opleiding draagt op positieve wijze bij aan je persoonlijke groei en het realiseren van zinvol werk. Je krijgt van ons een steuntje in de rug en vergroot je toekomstperspectief. Tegelijkertijd heb je samen met de groep een leuke en inspirerende tijd!

Iets voor jou? Meld je direct aan.

Wanneer mag je deelnemen?

Ben jij gemotiveerd, sta je open voor verandering van binnenuit en wil je actief betrokken zijn in je community? Dan ontmoeten we je graag!

Wil jij:

Je durft de uitdaging aan te gaan om:

  • Je eigen gevoelens serieus te nemen om zo inzicht in de eigen missie, overtuigingen en waarden met betrekking tot de eigen sociale missie te krijgen.
  • Zelf de verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig of in projectteam een project te organiseren voor je eigen community.

Data opleiding per provincie

Klik op je provincie om de data te zien.

Young Peacebuilders in Gelderland start vanaf begin november 2021 (data worden binnenkort bekend gemaakt)

Young Peacebuilders in Amsterdam start vanaf begin november 2021 (data worden binnenkort bekend gemaakt)

Young Peacebuilders in Utrecht start vanaf begin november 2021 (data worden binnenkort bekend gemaakt)

Young Peacebuilders in Zeeland/Rotterdam start vanaf begin november 2021 (data worden binnenkort bekend gemaakt)

Young Peacebuilders in Den Haag start vanaf begin november 2021 (data worden binnenkort bekend gemaakt)

Gelderland
Noord-Holland
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Opleiding

Tijdens de opleiding ga je aan de slag met thema’s als identiteit, groepsdynamica, conflicthantering, leiderschap en betrokkenheid.

De opleidingsdagen zijn op de zaterdag of zondag. 

Coachingsmomenten

De vijf bijeenkomsten bestaan uit intervisie, begeleiding, coaching en bijsturing. Deze momenten zijn elke twee weken, dus dit traject duurt in totaal tien weken.

Let op: De bijeenkomsten vinden op zaterdag óf zondag plaats en duren ongeveer 2 uur.

Scroll naar top